НАЈПРОДАВАНИ ПРОДУКТИ

1. LED Сијалици H7 EVO Series

1. LED Сијалици H7 EVO Series

Најнова технологија на лед осветлување за вашето возило. Чист видик со ЛЕД супер бело светло. Лесна ..

1,450.00 ден
1. LED Сијалици H7 EVO Series VW GOLF 6

1. LED Сијалици H7 EVO Series VW GOLF 6

Специјални ЛЕД H7 за VW групација, одговара на понови возила од 2005 --> како на пример, Golf 6, ..

2,500.00 ден
Led позициони светла/магленки

Led позициони светла/магленки

Лед сијалица која се користи за позиционо светло. Светлата се монтираат на браник, под фаровите...

350.00 ден
Led украсна лента 12в

Led украсна лента 12в

Лед украсна лента, со можност за обликување, за дневна светлина на фаровите или други места на возил..

400.00 ден
EGR TURBO Чистач 500мл

EGR TURBO Чистач 500мл

Спрејот за чистење на системот на издувни гасови, за намалување на загадувањето во ЕГР вентилот, си..

440.00 ден
Репаратор за гуми

Репаратор за гуми

Привремено ги поправа напукнатите гуми.Лакот е за употреба и е на база на гума.Се користи без вадење..

400.00 ден
DPF филтер чистач 500мл

DPF филтер чистач 500мл

Спрејот е алатка за демонтажа, чистење, отстранување на контанимација и талог од саѓи од ДПФ систем..

300.00 ден
Чистач за клима

Чистач за клима

Се користи за оптимално чистење на клима уредите. Има пријатен мирис. Посебно е погоден за употреба ..

470.00 ден

АУТО5 ПОНУДА

Заштитна преграда за багажник 34x109cm КАРГО ГАРД LAMPA

Заштитна преграда за багажник 34x109cm КАРГО ГАРД LAMPA

Патувајте спокојно ! Заштитна преграда,универзална и лесна за монтажа, за меѓу багажникот и седиштат..

2,250.00 ден
Носач за велосипед на кров Bike One

Носач за велосипед на кров Bike One

Кровен држач за велосипед, која одговара на сите кровни носачи(шипки) до 47х90мм. Компатибилен со си..

2,950.00 ден
Држач за одело PREMIUM

Држач за одело PREMIUM

Практичен, многу корисен, и зафаќа мал простор. Држач за одело кој лесно се монтира на наслоните за ..

1,150.00 ден
Организер за багажник SMART DELUXE LAMPA

Организер за багажник SMART DELUXE LAMPA

Шифра 69962Ставете крај на нередот во багажникот ! Организер за багажник, со доволно прегради и прос..

1,430.00 ден
Раткапни 15

Раткапни 15

Шифра: 15.312Универзални раткапни, изработени од АБС пластика, со врвен квалитет. Раткапните не се к..

1,100.00 ден
Раткапни 16

Раткапни 16

Шифра: 16.409Универзални раткапни, изработени од АБС пластика, со врвен квалитет. Раткапните не се к..

1,250.00 ден
Раткапни 16 G3 Spa

Раткапни 16 G3 Spa

Шифра: 25.970.16.50Универзални раткапни, изработени од АБС пластика, ифарбани со металик боја и изла..

1,400.00 ден
Раткапни 15 G3 Spa

Раткапни 15 G3 Spa

Шифра: 25.970.15.20Универзални раткапни, изработени од АБС пластика, ифарбани со металик боја и изла..

1,300.00 ден